2023 Koningsdag en -nacht

De vlaggetjes hangen, muziek is te horen in diverse straten. Men is er klaar mee voor nu en het is tijd voor een feestje. In Sportpark II groeperen vrienden, kennissen en buurtgenoten na het intensieve werk van de korte week en van de ladder vasthouden zodat die stoere buurman of buurvrouw wel op 3! meter hoog zich op een ladder durft te begeven om nog wat meer vlaggetjes op te hangen. Ziet er gewoon wat gezelliger uit in deze koude eind-april van 2023.

De papa’s en mama’s van Sportpark II zoeken een feestje op of maken er wel 1. Best vaak. En zorgen er ook voor dat de kinderen zich vermaken. Maar dat is pas morgen. Wel vroeg morgen maar…het is pas morgen.

De pas gesettelde stellen blijven er nog buiten. Maar met de jaren wanneer er kinderen komen ontkomen ook zij er niet aan.

Dat oude speelgoed, die tuinstoelen, jurken, truien, puzzels, boeken, plastic dingen die al bijna een jaar klaar liggen om op 27 april 2023 naar het speelveld aan de Achilles straat gesleept te worden en alsjeblieft niet terug!

Van 5 euro gaat het naar 4 en naarmate de tijd verstrijkt en de koopwaar nog steeds niet gesleten is keilt de vraagprijs en de weerstand tegen het afdingen rap naar beneden. “Neem het ALSJEBLIEF mee voor 1,50!”

In Sportpark II Is het feest op de 27e april. Voor het 2e jaar is er een Koningsmarkt georganiseerd, na het grote succes van 2022.

Er zullen vanaf 12.00 ook hamburgers gebakken worden in de Achilles straat door Mees waarvan de opbrengsten door support van een gesponsorde zwemmer gaan naar het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF)

Namens de Buurtvereniging Sportpark II wensen wij allen veel plezier op Koningsdag en -nacht 2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *