Algemene Ledenvergadering 2021

Ook dit jaar vindt er geen fysieke Algemene Ledenvergadering plaats. We hebben het je gemakkelijk gemaakt: je hoeft niet meer door weer en wind naar een zaaltje om daar ons verhaal aan te horen.

In plaats daarvan kun je gewoon thuis in 4 minuten onderstaand filmpje bekijken. Met daarin een korte terugblik op het bijzondere jaar 2020. En onze plannen voor 2021, waarvan we uiteraard hopen dat deze door kunnen gaan!

Belangrijkste punt voor jou als lid is de benoeming van het bestuur én de contributie voor 2021: Deze is door het bestuur wederom vastgesteld op € 10 per huishouden.

Reageren kan tot 1 april 2021. Mochten er voor die datum geen bezwaren ontvangen zijn dan is per die datum het bestuur en de contributie vastgesteld.

Veel kijkplezier! 

TIP: Mocht het filmpje wat te langzaam of te snel gaan, klik dan op het tandwiel symbool in de video speler. Via de optie “afspeelsnelheid” kun je de snelheid aanpassen.

Reageren kan per e-mail (info@sportpark2.nl) , telefoon (06-48103448), Facebook (facebook.com/Sportpark2), Twitter (twitter.com/SportparkII) of op Youtube.

Alvast bedankt voor je reactie!

Vriendelijke groeten, Bestuur 2021 van Buurtvereniging Sportpark II