Introductie Marco Schill

Hallo Buren,

Als nieuw bestuurslid van onze buurtvereniging wil ik me graag introduceren.

Ik ben Marco Schill, geboren in Den Haag maar opgegroeid in Zevenbergen. Na een aantal jaar in het buitenland te hebben gewerkt hier geland in Sportpark 2 waar ik samen met mijn partner Natsumi woon op Zeisstraat nummer 28 sinds 2015.

Waarschijnlijk hebben jullie me al wel eens gezien maar dan als beul, kerstman en paashaas. Onherkenbaar! Ik hoop dat ik bij kan dragen aan het plezier van wonen in onze mooie wijk.

Omdat de Buurtpreventie-app nogal vol raakte met items die niet direct met veiligheid te maken hadden heb ik een Sportpark 2 Social app gestart waar men de sociale en niet commerciële items kan melden en om contact, tussen de mensen in de buurt onderling, te verhogen. Contact me maar als je in die groep toegevoegd wilt worden: +31 613253173.

Groet, Marco

Welkom Marco Schill!